Cutitul bucatarului 20.32 cm, Taste of Home by Chef Sorin Bontea

cod HR-EVI-F033CH

Specificatii

De departe cutitul bucatarului  este cea mai indispensabila ustensila din bucatarie cand vine vorba de gatit.  Calitate exceptionala a lamei de inox  combinata cu  eleganta lemnului accacia face  acest cutit sa fie unic . Este ideal pentru transarea bucatilor mari de carne. Cutitul bucatarului nu trebuie privit insa ca o ustensila profesionala pentru gatit, ci mai mult ca un cutit universal, ce poate fi folosit cu succes in orice bucatarie pentru prepararea ingredientelor inainte de gatirea lor. 

Spalati produsele înainte de prima utilizare.

Dupa spalare, cutitele trebuie uscate sau  sterse bine

înainte de a fi introduse în suport.
Cutitele se ascut periodic înainte de a deveni tocite.
În mod ideal, bucatarii amatori ar trebui sa îsi ascuta
cutitele de aproximativ 1-2 ori pe luna sau chiar mai des.Se poate curata in masina de spalat vase.
Descriere

Material : lemn accacia   + inox ;

Grosime :2.5 mm

Din aceeasi categorie

Copyright © 2019 Heinner. Toate drepturile rezervate