Cutit santoku 17.78 cm,Taste of Home by Chef Sorin Bontea

cod HR-EVI-F033S

Specificatii

De departe cutitul santoku  este cea mai indispensabila ustensila din bucatarie cand vine vorba de gatit.  Calitate exceptionala a lamei de inox  combinata cu  eleganta lemnului accacia face  acest cutit sa fie unic . Cutitul japonez Santoku este prevazut cu alveole care impiedica lipirea alimentelor in timpul taierii. Lama cutitului are adancituri de-a lungul sau si taisul drept, liniar. Este un cutit cu utilitate universala, ideal pentru felierea, portionarea si maruntirea alimentelor

Spalati produsele înainte de prima utilizare.

Dupa spalare, cutitele trebuie uscate sau  sterse bine

înainte de a fi introduse în suport.
Cutitele se ascut periodic înainte de a deveni tocite.
În mod ideal, bucatarii amatori ar trebui sa îsi ascuta
cutitele de aproximativ 1-2 ori pe luna sau chiar mai des.Se poate curata in masina de spalat vase.
Descriere

Material : lemn accacia   + inox ;

 

Grosime :2.5 mm

Din aceeasi categorie

Copyright © 2019 Heinner. Toate drepturile rezervate