Pasionat de gătit, meșter iscusit, iubitor de tehnologie, atent la curățenie sau poate priceput la organizarea celor mai frumoase petreceri cu prietenii… Tu ești sursa noastră de inspirație în fiecare zi și știm că ești diferit. De aceea, identificăm în mod constant soluții inovatoare pentru tine, pentru pasiunile și pentru nevoile tale de acasă. 

De mai bine de 9 ani, venim în întâmpinarea activităților cotidiene din orice casă, oferind soluții ușoare, plăcute și practice. În tot acest timp, am dezvoltat și reinventat 6 linii de produse care să-ți satisfacă, într-un final, toate dorințele. 

În 2011 am lansat HEINNER Electrocasnice, prima linie de produse HEINNER. De atunci și până acum, am rămas aceiași în privința calității oferite, dar am îndrăznit să aducem pe piață soluții mereu noi, care să susțină provocările zilnice ale omului modern. Gama completă de electrocasnice HEINNER vine cu aparatele necesare încă de la primele ore ale dimineții, când se pregătesc ceaiul, cafeaua sau sucurile naturale, până la produsele potrivite pentru realizarea celor mai savuroase prajituri și gustări sau pentru curățarea și îngrijirea casei. Toate electrocasnicele sunt ergonomice și ușor de folosit, scopul lor fiind să-ți simplifice ție, pe cât posibil, toate activitățile casnice. HEINNER Electrocasnice depășește astfel granițele bucătăriei și vine cu soluții eficiente în toată casa. Pentru că așa cum te-am obișnuit, îți suntem alături în orice proiect, orice plan, orice vis, indiferent că începe în bucătărie, în baie sau în sufragerie.

În 2014 au luat naștere HEINNER Cooking și HEINNER Tools, o gamă extinsă de produse pentru gătit, respectiv o gamă de unelte pentru casă și grădină. Pentru că gătitul, proiectele de bricolaj sau activitățile din aer liber sunt pasiuni vechi ce au nevoie de soluții noi. 

În 2016, am lansat alte trei linii de produse HEINNER Home, HEINNER Care, HEINNER Art of Dining, toate având ca obiectiv principal eficientizarea treburilor casnice. Prima linie vine cu textile pentru casă, a doua cu produse pentru curățarea și întreținerea casei, iar ultima aduce o serie de produse special pentru servirea mesei. Trei dintr-o lovitură, pentru casa ta: decor, curățenie, menaj. 

Așa că, indiferent ce ai în plan, HEINNER te susține. Pentru că înțelegem că fiecare dintre noi este diferit și are nevoi diferite, cele 6 game complete de produse vin să satisfacă orice cerință și să aducă armonie în orice casă.

Heinner este dezvoltat de compania Network One Distribution

Despre Network One Distribution

Network One Distribution este liderul pieței de distribuție electro-IT din România, partenerul principal pentru cei mai mari producători globali de electro-IT în piața românească.

În prezent, compania are o rețea de peste 3000 de clienți, fiind și un furnizor important al rețelelor de retail locale. Oferta NOD include o gamă extinsă de produse IT&C de la componente, periferice și accesorii, până la servicii integrate de infrastructură și software, dar și produse din segmente noi de piață.

Detalii contact Network One Distribution

  • Adresa: Strada Marcel Iancu, Nr. 3-5, Bucuresti, 020757
  • Tel.: +4021 211 18 56
  • Fax: +4021 212 10 10. +4021 212 12 50
  • Email: office@nod.ro
  • Website: www.nod.ro